AKSARAY / MERKEZ - Kanuni İmam Hatip Ortaokulu

Niyazi MARAŞLIOĞLU - Okul Müdürü

1982 yılında Aksaray Ağaçören İlçesi Kurtini köyünde doğdu. 1993  yılında devlet parasız yatılı sınavı ile girdiği Konya Doğanhisar İmam Hatip Lisesi ve daha sonra Aksaray İmam hatip lisesini 2000 yılında bitirdi. 2002 yılında girdiği Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 2006 yılında mezun oldu. Aynı yıl Felsefe ve Din Bilimleri Anabilimdalı Din Psikolojisi alanında yüksek lisansa başladı. 2006 yılından itibaren Adana, Şırnak, Balıkesir, Erzurum´da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ve İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni olarak görev yaptı. 2011 yılından bu yana Aksarayda görev yapmaktadır. Yaklaşık 3 yıl Aksaray Merkez´de bulunan Saadet Güney İmam Hatip Ortaokulu ve Hacı Kerim Yardımlı İmam hatip Ortaokulu´nda müdür yardımcılığı yaptı. Son 5 yıldır okul müdürü olarak çalışmaktadır.  2020 Temmuz ayında okulumuza Kurucu müdür olarak görevlendirilmiştir. Evli ve iki çocuk babasıdır.