AKSARAY / MERKEZ - Kanuni İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Şubat ayı KTS etkinlikleri kapsamında öğrencileri derse motive etmenin yolları üzerine müzakere yapıldı.

Mrt

Kalite Takip Sistemi kapsamında "Akademik Gelişim, Kariyer Planlama" Alan Başlığına yönelik 8.Sınıf öğrencilerimize Seviye Tespit Sınavı yapıldı.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Kalite Takip Sistemi faaliyetleri kapsamında "İmam Hatip Okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında okul içi faaliyetler düzenlenir."etkinliği gerçekleştirildi. Faaliyet kapsamında öğprencilerimize İmam Hatip Okullarımızın tarihi süreci ve bugünü hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Öğrencilerimiz İmam Hatipli Olmak konusunda pano çalışması yaptılar.

Mrt

İstanbul, Türkler tarafından fethedildikten sonra, hat sanatının merkezi haline gelmiştir. İslam dünyası bu gerçeği kabul etmiş ve şu sözlerle ortaya koymuştur:

“Kur’an-ı Kerim Hicaz’da nazil oldu, Mısır’da okundu, İstanbul’da yazıldı.”

13 - 21 Ekim İmam Hatipliler Haftası